ATREVÉDESVOS A PREPARAR UNHA TORTA DE QUEIXO?
PARA ESTE POSTRE TAN RICO FAINOS FALTA OS SEGUINTES INGREDIENTES:
1 PAQUETE DE GALLETAS TIPO MARÍA
90GR DE MANTEIGA OU MARGARINA SEN SAL
3 OVOS
1 LIMÓN
75 GR DE FARIÑA DE TRIGO
1 CULLER DE LEVADURA
1 BOTE DE MARMELADA DE AMORODOS
1 IOGUR NATURAL
125 GR DE AZUCRE
900 GR DE CREMA DE QUEIXO
TEDES XA OS INGREDIENTES LISTOS? POIS IMOS COA PREPARACIÓN!!
TRITURAMOS AS GALLETAS. DERRETEMOS A MANTEIGA OU MARGARINA E MESTURÁMOLA COAS GALLETAS TRITURADAS, FORMANDO UNHA PASTA QUE ESTENDEREMOS POLO FONDO DO MOLDE QUE EMPREGUEMOS. UNHA VEZ FEITO TODO ISTO METEREMOS ESTA PRIMEIRA PARTE NO CONXELADOR.
SEGUIREMOS PREPARANDO A CREMA DA TARTA. PARA ISTO BATEMOS A CREMA DE QUEIXO, O IOGUR E O AZUCRE DURANTE UNS MINUTOS A VELOCIDADE BAIXA PARA NON INTRODUCIR MOITO AIRE NA MESTURA.
ENGADIMOS OS OVOS UN A UN, MESTURANDO DESPAZO ATA QUE ESTEAN BEN INTEGRADOS E ENGADIMOS O ZUME DO LIMÓN.
MESTURAMOS A LEVADURA COA FARIÑA. POSTERIORMENTE, ENGADIMOS A CREMA E BATEMOS TODO PARA QUE SE INTEGRE E NON FORME GRUMOS.
VERTEMOS A MESTURA SOBRE O MOLDE CON BASE DE GALLETA QUE ESTABA NO CONXELADOR. REPARTIMOS BEN, TAPAMOS CUN FILM TRANSPARENTE E DEIXAMOS NA NEVEIRA UNHAS CANTAS HORAS.
Á HORA DE SERVIR, CUBRIMOS CON MARMELADA DE AMORODOS OU OUTRA QUE NOS GUSTE.
BO PROVEITO!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario