jueves, 26 de marzo de 2020

IMOS COA COCIÑA!


ATREVÉDESVOS A PREPARAR UNHA TORTA DE QUEIXO?


PARA ESTE POSTRE TAN RICO FAINOS FALTA OS SEGUINTES INGREDIENTES:

  • 1 PAQUETE DE GALLETAS TIPO MARÍA 

  • 90GR DE MANTEIGA OU MARGARINA SEN SAL

  • 3 OVOS

  • 1 LIMÓN

  • 75 GR DE FARIÑA DE TRIGO

  • 1 CULLER DE LEVADURA

  • 1 BOTE DE MARMELADA DE AMORODOS

  • 1 IOGUR NATURAL

  • 125 GR DE AZUCRE

  • 900 GR DE CREMA DE QUEIXO


TEDES XA OS INGREDIENTES LISTOS? POIS IMOS COA PREPARACIÓN!!


  1.  TRITURAMOS AS GALLETAS. DERRETEMOS A MANTEIGA OU MARGARINA E MESTURÁMOLA COAS GALLETAS TRITURADAS, FORMANDO UNHA PASTA QUE ESTENDEREMOS POLO FONDO DO MOLDE QUE EMPREGUEMOS. UNHA VEZ FEITO TODO ISTO METEREMOS ESTA PRIMEIRA PARTE NO CONXELADOR. 


  2. SEGUIREMOS PREPARANDO A CREMA DA TARTA. PARA ISTO BATEMOS A CREMA DE QUEIXO, O IOGUR E O AZUCRE DURANTE UNS MINUTOS A VELOCIDADE BAIXA PARA NON INTRODUCIR MOITO AIRE NA MESTURA. 


  3. ENGADIMOS OS OVOS UN A UN, MESTURANDO DESPAZO ATA QUE ESTEAN BEN INTEGRADOS E ENGADIMOS O ZUME DO LIMÓN.


  4. MESTURAMOS A LEVADURA COA FARIÑA. POSTERIORMENTE, ENGADIMOS A CREMA E BATEMOS TODO PARA QUE SE INTEGRE E NON FORME GRUMOS.


  5. VERTEMOS A MESTURA SOBRE O MOLDE CON BASE DE GALLETA QUE ESTABA NO CONXELADOR. REPARTIMOS BEN, TAPAMOS CUN FILM TRANSPARENTE E DEIXAMOS NA NEVEIRA UNHAS CANTAS HORAS.


  6. Á HORA DE SERVIR, CUBRIMOS CON MARMELADA DE AMORODOS OU OUTRA QUE NOS GUSTE. 







BO PROVEITO!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario